Receptek háza:

Szasztok szavazatok bátran és remélem sok jó receptet találtok probáljátok ki nyugotan a diétát is(elő. kösszike)csáko

MENÜ

Gulyás leves:

30dkg sertéshús, 3g zsír, 10dkg vöröshagyma, 2dkg finomliszt, 30dkg burgonya, 1 gerezd fokhagyma, 1,5l víz, pirospaprika, őrölt fekete bors, zöld petrezselyem, majoránna

Kockára vágjuk a megmosott sertéshúst.Zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a húst, megszórjuk paprikával, megsózzuk és fedő alatt pároljuk. Ha félig megpuhult a hús megszórjuk lisztettel, megpörköljük, leöntjük forró vízzel és a kis kockákra vágott burgonyát, az áttört és sózzot fokhagymát hozzáadjuk. Ezután majorannával és az őrölt feketeborssal fűszerezzük. Addig főzzük amíg a burgonya és a hús meg nem puhul. Végül a finomra vágott zöld petrezselyemmel ízesítjük.

Asztali nézet